Sondes en sondevoeding

Nutrison & Flocare materialen

Nutrison verpakkingen

Nutrison is verkrijgbaar in een speciaal ontworpen Pack. Het Nutrison Pack is een foliezak met een specifieke aansluiting. Door deze speciale aansluiting komt er geen lucht bij de sondevoeding en is de kans op besmetting geminimaliseerd. Daardoor kan het Pack 24 uur worden aangehangen. Nutrison Pack in combinatie met Flocare toedieningssytemen is de meest praktische en hygiënische verpakkingsvorm.


Bewaar de eenmaal geopende verpakkingen, als deze niet gekoppeld zijn aan een toedieningssysteem, altijd goed afgesloten in de koelkast. Maar nooit langer dan 24 uur. Het is aan te bevelen om een sticker op de verpakking te plakken waarop staat vermeld wanneer de verpakking is geopend.


Flocare materialen

Flocare is de naam voor alle materialen die nodig zijn om de Nutrison sondevoeding nauwkeurig, veilig en hygiënisch te kunnen gebruiken. Naast sondes, toedieningssystemen en pompen zijn er 2 verschillende Flocare Carrybags voor een optimale bewegingsvrijheid. Dit zijn comfortabele rugzakken waar Nutrison en de Flocare Infinity pomp gemakkelijk in passen.

  • Meer informatie over het Flocare assortiment op de algemene Nutricia website